Renginys: Josera ir Ch. Vieler šunų fotostudija

Kovo 15-16 d. kviečiame į PLC MEGA, kur veiks vieno žinomiausių pasaulyje šunų fotografo Christian Vieler fotostudija!

Šuo – pats nuoširdžiausias ir ištikimiausias žmogaus draugas, o jo meilė bei atsidavimas yra beribiai. Mūsų mylimų keturkojų snukučiuose atsispindi milijonai skirtingų emocijų, kurias užfiksavus – prisiminimai išliks amžiams. 

Tad kviečiame visus šunų augintojus registruotis ir dalyvauti atrankoje, kurios laimėtojus pakviesime į fotosesiją su pačiu Christian Vieler! 

Fotosesijos metu dovanosime džiugias akimirkas šeimininkams, smagų laiką augintiniams bei gražų prisiminimą šeimai – mylimo augintinio autorinę nuotrauką.

Norintys dalyvauti, kviečiami registruotis į atranką – http://lp.josera.de/vielershootinglithuania/

Renginys nemokamas.

Renginio erdvėje bus eksponuojama specialiu „Josera“ užsakymu įgyvendinta nuotraukų paroda, kurioje įamžintos nesuvaidintos šunų emocijos ir pastangos siekiant pagauti jų link skriejančius skanėstus. Juokingos ir netikėtos fotografo Ch. Vieler užfiksuotos šunų išraiškos ne tik privers skaniai nusikvatoti, bet ir dar stipriau pamilti geriausią žmogaus draugą.

Renginio metu PLC MEGA centrinėje aikštėje:

  • 11–19 val. vyks šunų fotosesija su Ch. Vieler ir jo komanda;
  • Veiks „Josera“ šunų žaidimų zona;
  • Personažas šuniukas Sepaliukas džiugins vaikus;
  • Visi norintys galės pasipuošti laikina Josera tatuiruote ar mielu piešinuku ant veido;
  • Renginio vietoje bus suteikiama galimybė registruotis į 16 dienos fotosesijas pas fotografą Ch. Vieler;
  • Veiks „Josera“ laimės ratas, kur lankytojai galės laimėti vertingų prizų.

Renginys nemokamas.

Plačiau apie fotografą Ch. Vieler:

Ch. Vieler gyvena ir dirba savo namų studijoje Selme, netoli Dortmundo, Vokietijoje. Kompaniją jam visuomet palaiko žmona Linda ir trys gauruoti keturkojai: Anni (dobermanas), Tamml (mišrūnė) ir Alfredas (taksas). Vieler studijavo vokiečių kalbą ir literatūrą, daug metų dirbo žurnalistu, o paskui ėmėsi fotografijos. 2013 m. jis atsitiktinai nufotografavo savo pirmąją nuotrauką, kurioje šuo gaudė jam metamus skanėstus. Būtent nuo to viskas ir prasidėjo. Ch. Vieler laikėsi šios idėjos, toliau tobulino savo fotografavimo stilių, o vienai viešųjų ryšių agentūrai išplatinus šias nuotraukas visame pasaulyje, jos tapo tikru hitu socialinėse medijose.