Augintinių sveikatos diena prekybos ir laisvalaikio centre MEGA

Spalio 19-ąją prekybos ir laisvalaikio centre MEGA vyks patarimų, pramogų ir prizų kupina Augintinių sveikatos diena. Ji bus rengiama centrinėje aikštėje ir bus skirta šunų bei kačių šeimininkams, jų keturkojams draugams ir visiems, kuriems patinka šunys ar katės.
 
Jei ir Jums rūpi Jūsų šuns ar katės sveikata ir savijauta, norite pasikonsultuoti su gyvūnų sveikatos specialistais, patikrinti savo augintinio sveikatą, palepinti jį skanėstais, sudalyvauti įsimintinoje fotosesijoje ar tiesiog smagiai praleisti laiką, atvykite į Augintinių sveikatos dienos renginius. Čia Jūsų lauks nemokamos veterinarijos gydytojų konsultacijos ir patarimai, įtraukiančios pramogos, žaidimai su prizais ir kitos staigmenos.
 
Augintinių sveikatos dienos organizatoriai PLC MEGA ir JOSERA atkreipia dėmesį į šeimininkų atsakomybę rūpintis savo keturkojų draugų sveikata, kad draugystė su jais būtų ilgesnė ir stipresnė. Kiekvienas šeimininkas pripažins, kad sveikas augintinis yra laimingas augintinis.
 
Šunų ir kačių bei jų šeimininkų lauks veterinarijos klinikų gydytojai:
Veterinarijos gydytojai susirinkusiems šunų ir kačių šeimininkams bei mylėtojams pasakos, kaip kasdien rūpintis šunimi ar kate, užtikrinti ar sugrąžinti gerą jų savijautą, palaikyti optimalų kūno svorį, o prireikus – ir veiksmingai jį sumažinti.
 
Per 12 savaičių trukmės Josera HELP Lieknėjimo programą, kurią pristatysime gyvai spalio 19 d., bus siekiama sumažinti gyvūno antsvorį, pagerinti jo bendrą savijautą ir išmokyti šeimininką taikyti sveikesnės priežiūros metodus kasdienėje augintinio priežiūroje.
 
Nemokamai konsultuotis su veterinarijos gydytojais bei atlikti savo augintinio pirminę profilaktinę apžiūrą galės visi norintieji, tačiau be eilės bus priimami tik iš anksto užsiregistravę augintinių šeimininkai.
 

Kad Augintinių sveikatos diena būtų ne tik naudinga, bet ir smagi, centrinėje „Megos“ aikštėje savo fotostudiją įsirengs fotografas Dovydas Gaidamavičius. Į ją užsukę šeimininkai ir jų augintiniai galės sudalyvauti nuotaikingoje fotosesijoje. Vienos fotosesijos trukmė – 15–20 min. Planuojama, kad iš viso spalio 19-ąją bus nufotografuota ne mažiau kaip pusšimtis čia atvykusių šunų ir kačių. Laukimo gyvoje eilėje norintiems išvengti augintinių šeimininkams šiai fotosesijai rekomenduojama registruotis iš anksto.

 
Daugiau informacijos apie renginį sužinokite ir augintinio registraciją atlikite www.joserahelp.lt